Voorspel het podium en win mooie prijzen met de Trimetal Cyclocross pronostiek

Hoe werkt het?

Simpel! Voorspel telkens (ten laatste de dag voordien) welke renner er als eerste, tweede en derde over de meet rijdt in de 8 wedstrijden van de prestigieuze X²O Badkamers Trofee. Een juiste winnaar levert je 3 punten op, voor een correcte naam op de tweede plaats krijg je 2 punten en de juiste man op derde plek is goed voor 1 punt. Zo kun je 6 punten per cross verdienen en dus maximaal 48 punten over 8 wedstrijden scoren.

Om een schildersoorlog ten gevolge van gelijke standen te voorkomen, stellen we ook steeds een schiftingsvraag. 

Prijzenkast

Dit spel kent enkel winnaars. Per Trimetal Paint Center vallen de eindwinnaar en de winnaars per cross in de prijzen. Ze winnen respectievelijk 1 pot Trimetal Magna Ultimat SF 10L en een cadeaubon van € 20 voor de Trimetal Webshop.  Maar ook gewoon geldig deelnemen volstaat om een cool Trimetal petje te mogen ophalen in je Trimetal Paint Center. Succes!

Wedstrijden & pronostiek

Deelnemen kan telkens tot op de dag voor de koers!

  • Koppenbergcross (31/10/20, Oudenaarde)
  • Urban Cross (28/11/20, Kortrijk)
  • Scheldecross (12/12/20, Antwerpen)
  • Herentals Cross (23/12/20, Herentals)
  • Grote Prijs Sven Nys (01/01/21, Baal)
  • Flandriencross (23/01/21, Hamme)
  • Krawatencross (07/02/21, Lille)
  • Universities Cross (14/02/21, Brussel)

Registeren/Inloggen

Registreer je hier om deel te nemen aan de pronostiek!

Al gebeurd? Log hier in! 

Ranking

Zit jij de kopgroep op de hielen of rijd je al op kop? Check het hier

Trimetal Rookie Trophy Extra competitie!!

Trimetal is de trotse titelsponsor van de Trimetal Rookie Trophy, die wordt uitgereikt aan de best presterende jonge veldrijder (U23) zonder profcontract.

Laat je kennersoog op de aanstormende generatie vallen en voorspel wie met de Trimetal Rookie Trophy aan de haal gaat. De eerste 100 juiste antwoorden ontvangen een cadeaubon van €10  voor de Trimetal webshop. Indien je bij de eerste 100 deelnemers met het juiste antwoord bent, ontvang je jouw aankoopcode en alle info over de Trimetal webshop via mail na afloop van de X²O Badkamers Trofee.

Omwille van het Covid-19 virus zijn alle beloftenwedstrijden stopgezet.  Er zal dit jaar dus geen Trimetal Rookie 2020-2021 gekroond worden. Alle deelnemers aan de Trimetal Rookie Pronostiek ontvangen individueel nog een e-mail.

Reglement

Bekijk hier het volledige wedstrijdreglement!

Altijd toffe prijzen? Typisch Trimetal